бърз интернет и HD цифрова телевизия

Предоставяме услуги Fiber и Duo с оптичен кабел до дома. Получавате отлична свързаност на достъпна цена.

 

Интернет Достъп

Създадохме различни абонаментни планове за интернет достъп в зависимост от скоростта. Всички тарифни планове са без ограничение на време и трафик и могат да бъдат свободно споделяни в рамките на едно домакинство.
Интернет достъп с HD кабелна телевизия

Тарифните планове включват телевизия на до четири телевизора в рамките на едно домакинство и един цифров приемник за ползване за срока на договора. Повече информация и списък на каналите тук. Всички тарифни планове са без ограничение на време и трафик и могат да бъдат свободно споделяни в рамките на едно домакинство.
Интернет Достъп FTTB

При липса на техничекса възможност за предоставяне на услугите Fiber и Duo, предлагаме Интернет посредством оптична свързаност до сградата, като създадохме различни тарифни планове в зависимост от скоростта. Всички тарифни планове са без ограничение на време и трафик и могат да бъдат свободно споделяни в рамките на едно домакинство.

Предстои възможност за всички клиенти на услугите Net за преминаване към услугите Fiber и Duo, използващи директен оптичен кабел до дома с цел повишаване на предлаганите скорости.
 
 

Допълнителна информация

Възможност за услуги със скорости над 200 Mbit по индивидуална заявка!

При използване на peer-to-peer програми за постигане на скорости над 150Mbit се препоръчва използването на Microsoft Windows 7, Windows 8 или Linux, компютър с поне 3GB RAM и uTorrent.

Всички Интернет услуги могат да бъдат споделени с рутер в рамките на едно домакинство без допълнителна месечна такса.

Моля свържете се с нас за да потвърдим техническа възможност и дата и час за включване. Услугите се предлагат при техническа възможност в райони на покритие на мрежата. Предстои опция за преминаване на всички клиенти на Net услугите към услуги Fiber и Duo, включващи директен оптичен кабел до дома. Допълниелна информация за услугите тук

 

мрежа от последно поколение

Техничеки характеристики на услугите Fiber и Duo - гаранция за отлично качество (горе Интернет, долу Кабелна ТВ).

Надеждност

В нашата мрежа няма междинни устройства - получавате директна връзка до Интернет. Край на авариите по трасето.

Бързина

Директният оптичен кабел до дома Ви позволява светкавични скорости. Услугите ни започват от 50Mbit/s, а горна граница на практика няма.

Сигурност

Чрез нашата защитата NNSecure елиминираме възможността за атаки към компютъра Ви от локалната мрежа.

Кристален образ

При цифровата телевизия сигналът е със студийно качество и детайлност – вижте отделните песъчинки на плажа или капките роса в парка.

Едно дистанционно

Използвайки телевизор с DVB-C тунер ще гледате нашата телевизия най-удобно - без допълнителен приемник, всичко с едно дистанционно.

Без нови кабели

Използваме стандартен коаксиален кабел в дома ви. Ако сте ползвали кабелна телевизия няма да е необходимо преокабеляване и нови дупки.